Het is een reis waarvan je er, hopelijk, maar 1 van maakt in je leven: je huwelijksreis. Samen met je net getrouwde partner even heerlijk weg en genieten van jullie eerste dagen als officieel getrouwd stel op een paradijselijke bestemming. Zoals het hoort moet je zo’n huwelijksreis natuurlijk vieren op een prachtige bounty bestemming; dat doet het uiteraard ook uitstekend op Instagram (tegenwoordig niet meer te onderschatten!).

Mocht je wat inspiratie missen dan zijn de onderstaande bestemmingen zéér geschikt als bestemming voor je aanstaande huwelijksreis. kijk ook eens op de  vakantie deal websites zoals travelclown

Mauritius

Mauritius wordt vaak genoemd als “paradijsje op aarde” en met de prachtige witte bounty stranden met wuivende palmen en helder, donkerblauw, water is dat natuurlijk ook wel een beetje zo. Mauritius is een topfavoriet als het over bestemmingen voor huwelijksreizen gaat.

Behalve de prachtige stranden en een heel zacht klimaat (het hele jaar door héérlijk warm) zijn er ook nog eens vele luxe resorts te vinden. Van grote, luxe resorts van de bekende ketens waar alles tot in de puntjes verzorgd is tot luxe beachvilla’s met een eigen butler… op Mauritius hoeft het je aan niets te ontbreken!

Krabi

Als je aan Thailand denkt dan komen de bekende full moon parties op de drukke stranden ongetwijfeld als eerste naar boven. Toch herbergt dit Aziatische land ook een aantal prachtige streken langs de kust waar het ook goed toeven is.

Zo ook op Krabi in het zuiden van Thailand. Het staat bekend als prachtig bounty paradijs met betoverend mooie stranden en een zacht klimaat. Behalve genieten aan het strand en lekker eten (doen!) kun je, met de jungle als achterland, ook uitstekend op avontuur gaan tijdens je huwelijksreis. Niets is zo romantisch als samen door de mangroves kayakken met je nieuwe levenspartner en genieten van het prachtige natuurschoon dat overal langs de kust te vinden is!

Parijs

Voor een huwelijksreis hoef je natuurlijk helemaal niet ver te reizen! Na 3 uurtjes met de Thalys zit je namelijk in het centrum van “de stad van de liefde”: Parijs is de klassieke stad voor een romantische getaway met je partner en zit vol romantische plekjes, prachtige bezienswaardigheden en goede hotels die niet duur hoeven te zijn. Dat maakt Parijs perfect voor stellen die een goedkope huwelijksreis zoeken maar wel behoefte aan romantiek hebben.

En de ultieme en éxtra romantische ervaring vind je natuurlijk is Disneyland Paris; het bekende sprookjespark waar jullie samen gaan genieten van een hoop avontuur, als dát geen perfecte afsluiter van je huwelijksreis is!