Veel mensen vinden het fijn om een mooie teint te hebben, zeker op deze belangrijk dag en extra in de wintermaanden kan dit nog wel eens lastig zijn. Tijdens de wintermaanden zien we immers vaak minder zon en kan onze huid wel wat hulp gebruiken om de juiste teint te bereiken. u wilt er op uw trouwdag natuurlijk op uw best uitzien.

Risico’s van zon & de zonnebank

Veelvuldig gebruik van de zonnebank is net als uren bakken in de echte zon schadelijk voor de huid en een groot voordeel van zelfbruiners is dan ook de veiligheid, omdat de in zelfbruiners aanwezige DHA niet schadelijk is voor je huid. Bovendien bevatten veel zelfbruinende producten nog extra vitamines en hydraterende stoffen die ervoor zorgen dat je huid gezond en stevig blijft. Door het gebruik van een zelfbruiner krijg je snel een natuurlijk kleurtje en je loopt niet het gevaar dat bestaat bij blootstelling aan natuurlijke of kunstmatige UV-stralen.

Een zelfbruiner kun je voor het hele lichaam gebruiken. Denk maar aan delen van het lichaam zoals het gezicht, maar ook voor het bijwerken van witte bikini strepen een uitkomst bij sommige trouwjurken.. Het aanbrengen van een zelfbruiner kun je het beste doen met een zelfbruiner handschoen of met een make-up kwast. Wil je kleine tan lijntjes bijwerken, dan

Tip!

Ellebogen, knieën, voeten zijn vaak een stuk droger dan de rest van je huid. Op deze plekken van je lichaam kan het zijn dat een zelfbruiner een stuk donkerder uitvalt. Dit kan voorkomen worden door het gebruik van goede zelfbruiners, zoals Minetan, die ervoor zorgen dat droge plekken verdwijnen.