Geen levensfase is zo’n ding als de aanloop naar een huwelijk toe. Een periode waarin je overspoelt wordt door betweters, heen en weer geslingerd wordt tussen fantasie en realiteit, en moet strijden voor belangen. Die van jezelf, je aanstaande of erger nog… die van je familie. Om nog maar te zwijgen van de eeuwenoude traditie van gevraagde, en ongevraagde adviezen.

Volvo-PV-544-huren1Waarom? Omdat trouwen voor elke toeschouwer en voor jezelf perfect moet zijn. Perfect en authentiek. Woorden die we in veelvoud in de mond nemen, maar ook echt wel van toepassing achten op een huwelijksdag. Bovendien moet een bruiloft je een levenservaring meegeven, een warme deken, ‘goed passend’, want niets is zo tegenstrijdig als een slecht zittend pak, een slordige japon, of accessoires die niet matchen.
Naast een goede planning, een gedegen keuze over datum, locaties, kleding en aanwezigen komen de echte hot topics altijd later in het proces: aankleding. En wat is er belangrijker dan passend vervoer? Niets! Zeggen wij van Nostalgico…

Een van de echt ingewikkelde dingen kan de keuze voor jouw trouwvervoer zijn. Heen-en-weer geslingerd te worden tussen jeugddroom, auto’s waarmee jij je identificeert, tot specifieke voorkeur van je aanstaande… niets is zo weergaloos meeslepend!
Om jou op weg te helpen, hebben we onze ervaringen op een rijtje gezet. Lees, en bepaal of dit voor jou van toepassing is en doe er je voordeel mee!

 1. Perfectie is maar relatief
  Een dag die alles heeft, een pak of jurk die al je mooie kanten benadrukt of een vervoersmiddel dat sfeer, fantasie, uitstraling en stijl heeft? Vergeet het maar, er is altijd wel iets wat niet past. Ook een auto, hoe verfijnt je keuzemoment ook is, heeft een keerzijde. Een cabrio is leuk, maar niet goed voor je kapsel. Elk snoezig autootje is te knus, en elk aandoenlijk klassiekertje rijd voor geen meter. Cliché? Ach, leef, leer en accepteer…
 2. Blijf bij jezelf
  Modewoorden uit deze tijd. Authenticiteit is belangrijker dan ook. Kies daarom een auto die bij jullie past, een karakter eigenschap versterkt of jullie dag meerwaarde geeft. Bovendien moet een auto zijn wat ‘jullie samen uitstralen’. Nostalgico weet dit als geen ander. Waar het om gaat is niet zomaar een trouwauto te kiezen omdat ie snel is, een flitsend kleurtje heeft. Een auto, daar moet je wat mee hebben. En tegelijk: geen afbreuk zijn aan jullie stijl.
 3. Zoek niet te lang maar kies niet te snel
  Een auto, daar loop je tegenaan. Het is geen product waarvan er 10-in-een-dozijn gaan, waar je een veelvoud van aantreft, bij jou om de hoek. Soms is een evenwichtige zoektocht nodig om je de beste aanvulling op jullie stijl of thema te wensen. Zorg er voor dat je niet te snel kiest voor het trouwvervoer dat je altijd al in gedachten had als je ooit zou gaan trouwen. Want misschien had je al een hippe cabrio in gedachten of juist een klassieke oldtimer. Of zag je jullie al richting de trouwlocatie rijden in zo’n sprookjesachtige bolide… Zorg ervoor dat het past bij jullie uitstraling.
 4.  Eerst de stijl, daarna het vervoer
  Met alle fotosessies, shoots en videograaf staat jullie stijl voor altijd vast. Een auto hoort er, in meer of mindere mate bij. Zorg ervoor dat jullie eerst de stijl, locaties, thema, dresscode e.d. bepalen. Toch helemaal weg van een bepaalde auto, maar een beetje haaks op jullie thema? Presenteer die auto dan zo dat deze toch in het plaatje past en gebruik juist die uit te lichten kenmerken die mooi in contrast staan.

Nostalgico kan jullie wensen en voorkeuren samenbrengen met een praktisch stijlvol aanbod van met zorg geselecteerde voertuigen. Nostalgico helpt jou in afwegingen, of je nu met passagiers zit, een keuze maakt tussen zelf rijden of met chauffeur, alle hulp bieden we jou in een weloverwogen keuze. Nostalgico zoekt echte, pure en authentieke voertuigen. En zet alleen die voertuigen in die daadwerkelijk glans aan een event of bijzondere dag geven. Nostalgico levert je een classic car, oldtimer of hedendaagse klassieker. Je bent daarom verzekerd van een dag sturen in mooie en ‘echte’ auto’s, uiteraard met de betrouwbaarheid die je van een gekoesterde wagen mag verwachten. Perfect verzorgt en ontzorgend. Nostalgico richt zich met haar trouwauto verhuur op de regio Overijssel, Gelderland, Flevoland, Friesland, Groningen en Noord-Holland. Staat je ultieme vervoermiddel niet bij ons aanbod? Nostalgico beschikt over een uitgebreid netwerk van klassiekerliefhebbers. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of laat Nostalgico een zoekopdracht uitvoeren.

www.nostalgico.nl
https://www.facebook.com/nostalgicovervoer/